Video's

Accros the SKY, wereldrecord slackline op een highline


Op 15 november liep Théo Sanson bijna 500 meter op een slackline. De slackline was opgespannen van “The Rectory naar “Castleton Tower in Castle Valley in Utah. Met deze afstand werd een nieuw wereldrecord gezet voor highlinen. Het team dat de lijn heeft opgespannen bestaat uit:

Andy Lewis
Brent Cain
Aleta Edinger
Sylvan Slacks
Scott Rogers
Brian Mosbaugh
Homer Manson
Ryan Zorg
Thibault Arrappiccatu
Mathieu Pertus
Crack Mouse
Sara Zorg
Guillaume Rolland
Antony Newton
Mimi Guesdon

Jonas Konijnenberg met Slacktivity Slackline bij Holland’s Got Talent

Op zaterdag 6 september deed Jonas Konijnenberg van Slacktivity Slacklines mee aan het programma Holland’s Got Talent. In de eerste ronde was een Highline opgezet recht boven de jury. Voor het opzetten van de Highline werd Jonas geholpen door highline en longline specialist Tom Peek en Cor Vinke. Klik hier voor het persoonlijke verslag van Jonas.

 

Een nieuw slackline en highline team, de Dreamwalkers

Vier talentvolle slackliners hebben zich verenigd in het Dreamwalkers team. Het team is gespecialiseerd in highline en trickline shows

Experts op grote hoogte

De leden van het team zijn het neusje van de zalm van het Nederlandse Slacklinen. Yuri en Tom liepen beiden Nederlandse records met het lopen van meer dan 200 meter longline. Er wordt dagelijks getraind door het team. Meer informatie over het team vind je op de dreamwalkers website. Het team wordt gesponsord door Slacktivity Slacklines en Slacklineshop.nl.

Het beste van het beste uit 2012

Zonder ‘best of 2012’ filmpje hoor je er tegenwoordig niet meer bij. Vrijwel iedere bekende slackliner of slackline merk heeft zijn of haar eigen compilatie video over de beste momenten van 2012. In deze filmpjes komen de mooiste beelden voorbij; van prachtige zonsondergang highlines tot monsterlijke combo’s, alles wat verbazingwekkend is kom je tegen in deze ‘best of 2012′ video’s.

Aangezien het er zo veel zijn en je misschien wel een grote motivatie/inspiratie bron in deze winterse tijden gemist hebt, hebben wij speciaal voor jou de besten op een rijtje gezet. Vooral de video’s van “Gappai” en “Brenden Gebhart” kunnen wij je aanraden! Veel kijkplezier..

Elephant slacklines

Gibbon Slacklines

Andy Lewis

Lukas huber

Gappai

Brenden Gebhart